Om oss

Vi har levert taler og hjelp til fester i en årrekke.
Nå står konfirmasjonstaler for tur.
Nå skal du helt enkelt få masse inspirasjon og ideer og hjelp til denne talen som er en veldig fin og tradisjonell tale. Og ikke vær nervøs. Her finner du god inspirasjon og hjelp for å få talen din klar.
Vi har lenge jobbet med nettbutikker og hjelp til selskaper og anledninger så vi vet at kunder ønsker å få hjelp med en gang. Og det får du her…

Vi har ikke laget unødvendige bestillingsrutiner utover det med å velge et produkt, gå til kassen og så få nedlastet talene. Bestilling tar under 5 minutter. Skulle du lure på noe så er vi lett å få tak i. Send oss en melding og vi vil besvare deg innen veldig kort tid.
Lykke til med din tale 🙂

Denne nettbutikken er en av flere vi har i dag. Vår kunnskap er din trygghet for å få et godt produkt. Det er enkelt å handle hos oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å velge en pakkeløsning.

  • slide
  • slide
  • slide
Ekspertise
  • Elektroniske taler for nedlasting

  • Hjelp til personlige sanger

  • Nedlasting av festsanger

  • Nettbutikker

Vår visjon

Å bestille en konfirmasjonstale skal være så lett som mulig. Vi har gjort vårt ytterste for at en bestilling skal gå så raskt som mulig. Fra du kommer inn på siden skal det ta maks 5 minutter til du sitter med talene du har bestilt.
For å få til dette har vi bruk enklte bestillingsrutiner, men det har ikke gått på bekostning av sikkerhet. Vår nettbutikk er sikret med kryptering i betalingsprosessen. Vi har laget nettbutikker siden 2004 og vet at sikkerhet må settes i fokus.

Team

Atle

Daglig leder

Atle er som poteten, har kunnskap om det mest. God innen taler og sanger samt har gode datatekniske kunnskaper. Bidrar til Websalg's gode ideer og løsninger på en positiv og humørfylt måte.

Even Hjertvik

Dataansvarlig

Even er utdannet innenfor IT og kommunikasjonsteknologi. Er svært idèrik og kreativ.
Positiv og godt humør er kjennetegn på Even og god samarbeidsevne.